Nije bila ozbiljna: Noah Cyrus zapanjena što je neko hteo da kupi njene suze!

Noah Cyrus je uoči vikenda u prodaju stavila svoje suze za koje je tražila 12.000 dolara, a iako je na osnovu svega delovalo da je reč o šali, fanovi su ipak sakupili veliki novac da bi to kupili!

Kako se navodi, oni su napravili kampanju za sakupljanje novca i to za momka koji se predstavio kao Sad Cyren, poručivši da bi mu bilo ostvarenje sna da ima te suze. Za samo 15 sati sakupljeno preko 1000 evra, pa je Noah bila prinuđena da reaguje i prekine sve ovo na vreme!

Ona je kontaktirala sajt GoFundMe i zamolila ih da zatvore mogućnost doniranja, a pritom je isplatila novac svima koji su ga uložili, što uključuje anonimnog donatora koji je dao čak 1000 dolara! Noah je ipak ganuta ovolikom ljubavlju prema sebi, pa će svima koji su dali novac dati i bekstejdž propusnice za svoj sledeći šou!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Noah Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Već pola miliona pregleda: Noah Cyrus objavila prvi singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.