Miley Cyrus ponosna sestra: Noah mi je pljunula u usta na nastupu, to je naučila od mene!

Porodica Miley Cyrus funkcioniše dosta čudno – njeni roditelji uvek su je puštali da se ponaša kako ona želi, čak i u problematičnom periodu koji je trajao nekoliko prethodnih godina a ona sad ističe da je i mlađa sestra Noah počela da se ugleda na nju!

Noah trenutno gradi solo karijeru a Miley kaže da ima veliki problem da uopšte dođe do nje. “Stalno joj šaljem poruke a ona mi nikad ne odgovara”, pričala je Miley razgovarajući sa fanovima preko YouTubea. Ona ističe da su njih dve imale nastup 17. juna a da joj je Noah tad pokazala da joj nisu strani krajnje čudni potezi!

“Bilo je zabavno na sceni, igrale smo se pištoljima na vodu, pevale smo zajedno ali me je posle pljunula. U stvari, ona me je pljunula u usta dok sam pričala, to baš i nije bilo tako zabavno”, objašnjava ona iako priznaje da je Noah čudno ponašanje pokupila od nje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel, hajde da zamenimo face: Pogledajte ove sjajne foto-montaže slavnih parova (FOTO)

One thought on “Miley Cyrus ponosna sestra: Noah mi je pljunula u usta na nastupu, to je naučila od mene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.