Niall Horan priznao da ne želi da se takmiči sa kolegama iz One Directiona: Podržavamo jedni druge!

Put prelaska u solo vode je bio neravan, ali je Niall Horan učinio da tranzicija izgleda lako sa debi albumom „Flicker“ iz 2017.  Stvorio je sopstveni umetnički identitet, objavljivao jedan po jedan hit i proširio svoje zvučne horizonte sa albumom „Heartbreak Weather”. Doduše, njegovo objavljivanje se poklopilo sa početkom pandemije Covid-19 i promocija je iznenada stala.

Naime, Niall je to vreme lepo iskoristio i počeo da piše „The Show“, treći album, koji će biti objavljen 9. juna. „Da sam napravio ovaj album pre četiri godine, verovatno ne bih napisao neke od tih pesama. Pandemija je bila dobar trenutak da razmislim o svemu što se dogodilo do tog trenutka. Želeo sam da kažem stvari koje ranije nisam rekao“, rekao je Niall i dotakao se uvodne pesme albuma, koja govori o tome da su vrtoglavi usponi i razorni padovi neizbežni nuspojave ljudskog bića. „Ako napišete takvu pesmu, počnete da razmišljate o tome na čemu još treba da budete zahvalni.” To ga je takođe ohrabrilo da bude ranjiviji i otvoreniji o svojim strahovima i strepnjama. „Pretpostavljam da je prilično kontemplativno“, kaže on, „ali tu ima i zabavnih stvari.“

I često se tama i svetlost ukrštaju – kao što je to slučaj na novom singlu „Meltdown“, uzbudljivoj pop-rok pesmi sa refrenom spremnim za radio koji takođe detaljno opisuje Naillovu borbu sa anksioznošću. Koliko god da je oduševljen što se poigrava sa raznim žanrovima, i dalje vodi računa da se previše ne udalji od svog prepoznatljivog zvuka. „Očigledno pravim muziku za sebe, ali nikada ne pokušavam da se otuđim. Želim da fanovi uživaju u tome.” Na kraju krajeva, Niall gleda na “The Show” kao na novo i uzbudljivo poglavlje mnogo duže od priče. „Ovo je samo lep napredak. Tu nema ničega što bi uplašilo ljude”, rekao je.

Pročitajte još  Ljubavni trougao: Selena moli Nialla da ne naseda na Biebsove provokacije!

Pošto je bio u centru pažnje od adolescencije, pevač je nosio težinu svačijih očekivanja tokom celog života – i nikada mu nije bilo lako. „To je zastrašujuće, čoveče, ali ne plašim se malo teškog rada“, kaže on. „Provodim godinu ili više na pesme, tako da želim najbolji mogući ishod.” Međutim, on je takođe dovoljno mudar da zna da samo toliko može da uradi. „Samo treba da držite palčeve i nadate se najboljem.“ Na pitanje da li komercijalni uspeh njegovih kolega iz One Directiona vrši veći pritisak na njega, Niall je iskreno odgovorio. „Mislim da ne. Svako izdaje različitu vrstu muzike.“ U stvari, pevač je oduševljen uspehom svojih kolega: „Postoji veza koja se ne može prekinuti i uvek podržavamo jedni druge.“

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #119 - Glasajte za sve pesme koje volite, svakog dana!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.