Niall Horan: Dobićete ništa za 10 godina One Directiona!

Deseta godišnjica osnivanja One Directiona je sad već veoma blizu, a još uvek nema bilo kakvih najava kako će njeno obeležavanje izgledati. Ipak, sad se oglasio Niall Horan vrlo surovim rečima koje se fandomu grupe nimalo neće svideti.

Kako prenosi Express, Niall je govoreći za jednu radio stanicu šokantno istakao da su članovi grupe jedva i progovorili koju reč na temu okupljanja! “Grupa je nastala u julu 2010. godine. Stiže nam desetogodišnjica, a mi smo pričali o tome postoji li nešto što bismo mogli da objavimo”, objašnjava on. “Međutim, došli smo do zaključka da ničeg nema!” Na ovaj način, Niall kao da sugeriše da 1D neće izbaciti ni neke do sad neobjavljene pesme, kako se nadao fandom.

Niall kaže i da je pomalo frustriran stalnim pitanjima na tu temu. “Svaki put kad nas neko pita o tome, svi željno očekuju odgovor. Svaki put i kad nagovestimo da ćemo nešto uraditi pretvori se u nešto veliko. Stalno nas pitaju a mi uvek imamo isti odgovor, mada se trudimo da kažemo nešto drugačije.”

Mladi Irac i dalje je preokupiran svojom solo karijerom, pa tako kaaže da nije srećan što njegov album “Heartbreak Weather” nije stigao do prvog mesta američke top liste. “Voleo bih da sam bio prvi u Americi, ali bio sam makar prvi u Ujedinjenom Kraljevstvu”, kaže on. “Šteta što je album izašao baš u vreme korone. Toliko dugo sam radio na njemu, a on je potom izbačen u ovo doba.” Naravno, korona je poremetila i Niallove planove vezane za turneju, baš kao što su njih morali da odlože i njegovi drugari Louis i Harry. Na osnovu svega što oni pričaju, niko od njih nema preveliku želju da napravi pauzu u svojoj solo karijeri, pa iako smo i dalje uvereni da će do okupljanja jednog dana doći, pitamo se da li će to biti prekasno.

Pročitajte još  Niall Horan besan na brata Grega, bogati se preko svog deteta i njegovog prezimena

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Niall Horan: Dobićete ništa za 10 godina One Directiona!

  1. Je li on to rekao ozbiljno ili je ponovo bio sarkastičan kao i prosli put? 🤔🤔🤔

  2. Ima pravo da je ljut.Ja obozavam 1D i sve njih i njihove solo karijere,ali previse pritiska se vrsi na njih i zaboravlja se da su i oni,kao i mi,samo ljudi.I ja bih isto volela da se ponovo okupe,ali moramo da postujemo njihove odluke.Oni su sada vec odrasli,sa vrlo uspesnim karijerama,i 1D i da se okupi nikada vise nece biti isti.

  3. Isti taj Niall je kasnije na Twitter-u dodao da ljudi ne shvataju sarkazam i time potvrdio da momci spremaju nešto za godišnjicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.