Louis Tomlinson: Najviše bih voleo da budem Niall Horan!

Louis Tomlinson i dalje je jako vezan za svoje drugare iz One Directiona, pa tako u novom intervjuu za jednu radio stanicu ističe da kad bi mogao da bude bilo koja druga slavna ličnost na svetu, on bi želeo da se nađe u koži Nialla Horana. Kako je objasnio, Niall mu deluje kao najbezbržinije stvorenje na svetu!

“Sem toga, ni irski akcenata mi ne i de loše jer mnogo vremena provodim sa njim”, našalio se on. Upitan šta mu najviše nedostaje u vezi One Direction, on objašnjava, “Verovatno turneje. Zato i sad volim da nastupam i putujem širom sveta. To je verovatno najbolja stvar u vezi toga što se izvođač.”

Kao što znamo, Louis je za vikend otkrio i da je potpuno sigurno da će se 1D vratiti, ali da ni on ne može da zna ni približan datum kad će se to desiti. Bojbendovi se često vraćaju na scenu proteklih godina i to nakon ogromnih pauza, ali naravno, više nikad ne uspevaju da povrate staru slavu. Stručnjaci ističu da će se isto desiti i sa 1D ukoliko se ne okupe u skorije vreme.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šmrc: Raskinuo par koji se verio na koncertu One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.