Neverovatna je: Selena rasterala obezbeđenje, družila se sa fandomom nakon koncerta! (video)

13129438_854095234713238_133366898_n

Ne mogu svi da plate meet and greet a čak i da mogu, ovih karata ima jako malo! Selena Gomez to dobro zna pa je odmah nakon nastupa izašla napolje, razjurila svoje obezbeđenje i provela dobar deo vremena sa fandomom!

Selenina je tako pronašla vremena da priča sa Selenatorima, potpisuje im postere, fotka se sa njima a kao u stara dobra vremena, na kraju je napravila i grupnu fotku sa svojim fandomom koji je i dalje jedan od najvećih na planeti! Selena je otkrila da ovakve stvari planira da radi nakon svakog svog nastupa a s obzirom da su Selenatori pokazali vojničku disciplinu i nisu napravili niti jedan problem, to je bilo i za očekivati! Obratite pažnju na ove videe i koliko je Selenita zaista srećna!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi Famoza test: Koliko dobro poznajete Disney serije?

4 thoughts on “Neverovatna je: Selena rasterala obezbeđenje, družila se sa fandomom nakon koncerta! (video)

  1. Vidim da je ta Selena neko , čim je po celoj famozi. Tračevi i stranim zemljama pokazuju da je na nivou našim starletama. E tako samo traži nešto što će privući pažnju celog sveta. Tkd ne misliye da je Selena centar sveta, nikad nećete saznati šta ona misli u bilo kom trenutku

    1. I ja mislim da te sto se prave da su toliko prirodne i nimalo uobrazene,ustvari samo hoce da privuku paznju

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.