Genijalno: Šta se dešava kad iz spotova 1D, Jusa, Taylor, Sel, BTS ili Ari izbacimo muziku?

Snimanje muzičkih spotova je komplikovanije nego što vam se čini! Iako oni traju samo 3-4 minuta, snimanje često košta nekoliko stotina hiljada dolara i zahteva od muzičara da im posvete i po nekoliko dana tokom kojih rade i po desetak sati. Ipak, da li ste se ikad zapitali kako bi spotovi zvučali kad bi se izbacila muzika iz njih?

Upravo na to odgovor daje ekipa sa YouTube kanala House Of Halo koja objavljuje čuvene spotove ali bez muzičke podloge umesto kojih se čuju samo zvuci sa snimanja i često kreštanje zvezda! U videu za “Drag me Down” tako možemo čuti Harryja i ostale momke kako urlaju i generalno zvuče užasno, “ispuštaju vetrove”. Sličan tretman dobile su i Ari, Sel, Demi, Jus i mnogi mnogi drugi!

Naravno, ovo parodija ali morate priznati da je sve uklopljeno zaista savršeno i da je sama ideja odlična koliko i neobična. Ispod možete videti neke naše predloge koje videe da pogledate a na istom kanalu možete ih naći još podosta!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zendaya, Demi, Taylor... Ko je imao najbolji kostim za Noć veštica?

9 thoughts on “Genijalno: Šta se dešava kad iz spotova 1D, Jusa, Taylor, Sel, BTS ili Ari izbacimo muziku?

  1. Harry je postavio sliku na instagram i twitter, singl mu se zove Sign Of The Times!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu da se strpim do 7. aprila, jedva cekam!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.