Nedžma nam šalje svoje slike koje pravi za dolazak Tini!

Ćao ja sam Nedžma, veliki sam Tinista. Prije dva mjeseca sam odlučila napraviti slike koje ću poslati Tini, kada sam ih napravila shvatila sam da ona neće moći da vidi moje slike kada ima toliko fanova.

Slike sam odlučila poslati Franu (njenom bratu, za one koji ne znaju) i Pepeu, ali ni oni neće primjetiti slike. Došla sam na ideju da pošaljem Famozi slike pošto smo zbog Famoze otišli (neki od nas) na koncert naše Tini,pričali smo s njom….možda Tini preko Famoze dobije moje slike. Uglavnom, hvala Famoza za sve što ste učinili za Tiniste lp. Uskoro očekujte Violetta kolekciju.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tinisti podeljeni: Ko je momak iz spota "Great Escape"?

4 thoughts on “Nedžma nam šalje svoje slike koje pravi za dolazak Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.