Ne može bez nje: Biebs u teškoj depresiji ako Sel nađe drugog dečka?

justin-bieber-selena-gomez-deleted-2

Iako su ga mediji povezivali sa desetinama devojaka, ispostavilo se kako je Justin Bieber jedinu pravu ljubav u životu doživeo sa Selenom Gomez. Kako mediji prenose, on je svestan da bi ga jako teško pogodilo saznanje da se ona sad viđa sa nekim drugim.

“Justin se oseća užasno što Selena sad priča kako joj je teško da posle njega ponovo uđe u vezu. On nikad nije želeo da je povredi ili da se ona okleva sa budućim vezama zbog njihovih uspona i padova”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com “U neku ruku, sama pomisao da je Selena u vezi s nekim drugim bila bi nešto što bi on jako teško podneo. Sa druge strane, on zaista želi da ona bude srećan. On se nada kako će mu ona oprostiti i da neće dozvoliti da joj stari problemi sputavaju ljubavni život i još važnije, da joj ruše samopouzdanje.” Interesantno je da i Jus i Sel ove godine idu na turneje a oboje će tokom jeseni biti u gradovima Evrope! Ko zna, možda im se putevi sretnu negde na brdovitom Balkanu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Misteriozni Biebs: Lajkovao pa anlajkovao Seleninu fotku, nije se pojavio na AMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.