Anini Phone Life Hacks!

iphone-1032781_1920

Svaki telefon ima neke tajne a ja ću vam ih sad otkriti.

1.Često nam se desi da nam ostane malo baterije na telefonu a očekujemo neki bitan poziv. Ako u takvom momentu nemate punjač evo kako da uštedite bateriju. Sve što treba da uradite jeste da isključite WI-FI i svetlost ekrana.

2016-03-01_12.33.04

2. Uštedite memoriju. Nemojte instalirati aplikacije Flash light tj. Lampu, jer lampu već imate u telefonu. Zadržite prstom na ekran i pojaviće vam se mali deo Widget. Tu kliknite i pojavice vam se puno aplikacija gde ćete prinaći lampu.

3.Svidela vam se fotografija sa Instagrama, a nema te Instagram Repost jednostavno screenshotujte i kasnije opsecite fotografiju.

2016-03-01_12.33.56

4.Član ste neke grupe na Viberu i noću kasno vam stižu poruke? Uđite u tu grupu u podešavanja i mutirajte je.

5.Ako hoćete da vam se telefon brže puni isključite ga ili ga stavite na Profil letenja.

2016-03-01_12.34.35

6.Ako obrišete neke fotografije a ipak vam trebaju uvek će te ih naći na Disku.

Anna T.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Anini Phone Life Hacks!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.