Nakon sedam godina: Kpop grupa SNUPER se raspala!

Nakon više od sedam godina provedenih zajedno, članovi grupe SNUPER su odlučili da krenu svojim putem. Naime, WIDMAY Entertainment zvanično je objavio da će svih šest članova grupe napustiti agenciju nakon isteka njihovih ekskluzivnih ugovora.

„Od srca želimo da se zahvalimo kako članovima SNUPER-a, koji su dugo sa nama, tako i svim fanovima koji su momcima poklonili svoju ljubav. Iskreno ćemo navijati za članove i ubuduće. Tražimo i od obožavatelja da svojim članovima daju puno ohrabrenja i podrške dok se suočavaju sa novim početkom”, objavila je agencija, a odmah nakon toga je lider grupe, Taewoong, svojim fanovima objavio rukom pisano pismo u kojem je rekao: „Nakon bezbrojnih razgovora sa agencijom i ostalim članovima, odlučili smo da će svi članovi, kao i agencija, navijati jedni za druge sa odvojenih mesta u budućnosti.”

Takođe, Taewoong je u nastavku izrazio zahvalnost svojim fanovima, osoblju agencije i svim ostalim članovima grupe: “Mislim da će uspomene koje sam stekao tokom svojih aktivnosti kao član grupe SNUPER postati ogroman izvor snage koji će mi pomoći da nastavim da živim svoj život u budućnosti. Molim vas, podržite Hyunggeuna, Sangila, Taewoonga, Sunghyuka, Sanghoa i Sebina, njihove nove izbore i nove početke!“

Autor: Famoza.net

Foto: Youutbe/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Ne odustaju: HashTag nastavljaju sa radom kao petočlana grupa nakon odlaska dve članice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.