Najlepša balada Eda Sheerana „Perfect“ sada je singl, pogledajte njen stihovni video!

Sećamo se dobro kada je Edov album „÷ (Divide)“ početkom godine osvojio naša srca, ali pesma sa tog albuma koja je ubedljivo imala najviše pregleda i oduševljenja bila je „Perfect“!

Ni Ed nije krio koliko je ponosan na ovu pesmu i izjavio je da ju je napisao da nadmaši svoj megahit „Thinking Out Loud“ pa nije ni čudo što je došao trenutak da se ova pesma bolje promoviše i objavi stihovni video, a verovatno će uslediti i spot.

Kakav god uspeh ova moćna balada postigla, Ed je jedna od najvažnijih ličnosti u svetu muzike ove godine s obzirom da je dobio VMA nagradu za izvođača godine, nominovan je za još mnoge nagrade a njegov album je prodat u više od 10 miliona kopija!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zanimljiva imena: Ed Sheeran objavio s kim ide na stadionsku turneju!

One thought on “Najlepša balada Eda Sheerana „Perfect“ sada je singl, pogledajte njen stihovni video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.