Momenat odluke: Ko je dobio Janin kalendar?

Ideja da vam delimo “Janin kalendar” očigledno je bila pun pogodak s obzirom na ogroman broj e-mailova koje ste nam poslali, a ovaj dan pamtićemo i po tome što su po prvi put mogli da učestvuju i svi koji žive u ostalim zemljama bivše Jugoslavije a ne samo Srbiji!

Danas smo tražili pojmove Krsman (Janin brat) i Stefan Vuksanović, što je njen dečko, mnogo poznatiji kao Muđa. Interesantno, niti jedan odgovor nije stigao u prvih 60 sekundi ali u 18.01 stigao je prvo od Aleksandre P. za koju pretpostavljamo da je iz Srbije! Ukoliko se ispostavi da je to tačno to znači da i u nedelju kad budemo delili još jedan kalendar opet mogu da učestvuju i svi iz Crne Gore, BiH, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Evo i kako je izgledao top 10!

1. Aleksandra P. 18:01
2. Teodora A. 18.01
3. Danica P. 18.01
4. Tanja D. 18:01
5. Tea V. 18:01
6. Kristina N. 18:01
7. Mina Lj. 18:02
8. Nina O. 18:02
9. Marija K. 18:02
10. Helena M. 18:02

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Momenat odluke: Ko je dobio Janin kalendar?

  1. Cestitam pobjednici!!! Nadam se da je iz Srbije da i sutra mozemo igrati 🙂

  2. Bila sam 3,malo mi je falilo do pobede ali dobro nmvz. Barem sam probala iduci put ce valjda biti bolje. Svejedno cestitam pobednici 😉 I love Jana<<333

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.