Michael Clifford iz benda 5SOS zaprosio svoju devojku!

Prethodna godina bila je godina u kojoj je više mladih slavnih parova nego ikada odlučilo da stupi u brak, neki su to već uradili, a 2019. godina nastavlja se na isti način jer je Michael Clifford odlučio da ozvaniči svoju trogodišnju vezu sa Crystal Leigh!

Naime, Michael Clifford iz benda 5 Seconds Of Summer još jedna je zvezda koja je odlučila da u ovu godinu uđe sa jednom od najvažnijih odluka u životu – on i Crystal Leigh će se venčati nakon tri godine veze! Par je veridbu obavio simbolično na ostrvu Bali u Indoneziji, jer su njih dvoje tamo otišli zajedno na početku veze i imali svoj prvi poljubac, tako da je Michael želeo da se vrate na isto mesto da svojoj izabranici pokloni prsten!

„Imao sam sreće da pitam ljubav svog života da se uda za mene na mestu na kom je za nas sve počelo. Tokom ove tri godine pomogla mi je da napredujem i oblikujem se na način na koji nisam nikada ni sanjao da ću uspeti. Nikada ne bih pitao za nekoga boljeg od nje da sa mnom provede ostatak života. Volim da te volim“ napisao je Michael emotivno uz tri fotografije ovog prelepog para na još lepšem ostrvu u zalazak sunca!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Michael Clifford (5SOS ): Imao sam psihičkih problema ali sad je sve okej! (video)

Foto: Instagram/Michael Clifford

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.