Melanie Martinez se obratila fandomu: Hvala vam što niste poverovali lažovu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
3112
Views:
320

Mediji su ovih dana razapeli Melanie Martinez a isto čine i brojni sad već bivši fanovi koji su joj na Twitteru poručili da joj je karijera gotova i javno uništavali sve što su imali u vezi nje. Međutim, pevačica gleda stvari sa pozitivnije strane pa se obratila onima koji su ostali uz nju i proverili šta je u svemu istina.

“Dok smo bile u krevetu, ona je ta koja me je pitala da želim da spavamo zajedno”, napisala je njena bivša drugarica Timothy Heller na Twitteru. “Meni je bilo jako neprijatno kad je to rekla pa sam to pretvorila u šalu. Ja sam tad imala dečka i ona je to dobro znala… Rekla sam joj da neću i mislila sam da je to završeno”. Međutim, ona ističe da se ista stvar desila i narednog dana ali da više nije mogla da se brani od Melanie jer je bila u jako lošem pshičkom stanju. Timothy zato navodi da je tom prilikom silovana, što su strašno jake optužbe.

Melanie sad poručuje da čak razume ljude koji je se odriču. “Znam koliko je teško da čujete šta ja imam da kažem, posebno jer je svima teško da zanemare izjave nekog ko tvrdi da je žrtva silovanja. Želim da se zahvalim mojim fanvoima koji su sve istražili, analizirali stare fotke sa Instagrama i proverili priču u kojoj se ispostavilo da ona ne govori istinu. Verovala sam mnogim ljudima koji su me zloupotrebili. Moje namere su uvek iskrene i nikad ne bih uradila nekome nešto a da ta osoba na to ne pristane.” Još se ne zna da li će biti policijske istrage povodom svega ali bez obzira ko govori istinu, činjenica je da će Melaniena karijera dosta pretrpeti zbog svega.

Pročitajte još  Famoza music chart #15

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

2 thoughts on “Melanie Martinez se obratila fandomu: Hvala vam što niste poverovali lažovu!

  1. Uh,ovo je baš baš jaka optužba,niko od nas ne zna sta se desilo tako da nam ostaje samo da cekamo neko evetualno suđenje(ili istragu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.