Maya little world

Screenshot 2016-04-16 10.29.28

Hej, Famoza! Zovem se Maja Stanojević i ovo je moj blog Maya little world. Zaista se dosta trudim da uspe i da bude posećeniji. Blog je za tinejdžere, mogu naći savet i sve što im zatreba. Trudiću se da objavljujem redovno, jer mi je jako stalo da blog uspe. Svi koji posete blog videće mnoge savete, ideje i informacije. Dobrodošli!

Blogspot: Maya little world

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.