Matein test: U kojoj seriji bi trebalo da glumiš?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
62
Views:
1177

Hej svima! Nisam dugo radila testove ličnosti pa evo jedan. U njemu će te otkriti u kojoj bi seriji trebali glumiti. Nema maksimalni broj pitanja, jer nisam mogla da ih smislim još, ali nadam se da će vam se svidjeti.
LP, Matea
♡♡♡

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

21 thoughts on “Matein test: U kojoj seriji bi trebalo da glumiš?

 1. Stuck in the middle
  Najbolje bi se uklopila/uklopio u seriji Stuck in the middle! Družila bi se sa velikom obitelji Diaz koja nas zabavlja svaki dan na Disney Chennel-u.

 2. Nicky, Ricky, Dicky and Dawn
  Odličan rezultat! Baš kao što bi se i ti uklopila/uklopio u ovu seriju. Družila/družio bi se sa četvorkama koje u svakoj epizodi imaju novu avanturu, zanimljiviju od prehodne. Seriju možeš pratiti na Nickelodeonu. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.

  Supeer kviz!!!
  Obozavam ovu seriju!!!❤❤❤

 3. The Big Bang Theory

  Trebala/trebao bi glumiti u Big Bang Theory! To je odlična serija, koju ja jednostavno obožavam. Odlično bi e uklopila/uklopio u njihovu presmješnu ekipu. Ova odlična serija se emitira na RTL-u 2 svako radno večer. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.

  Jako mi se svidio kviz. Matea kada će onaj poklon kviz o Jorgeu što si rekla napraviti? 😊☺ LP LEONA

  1. Hvala Leona. Kviz o Jorgeu još nisam počela, putovala sam. Počet ću sutra ili preko vikenda, ali sljedeći thedan mi škola počinje, pa možda bude malo kasnio

 4. The Big Bang Theory
  Trebala/trebao bi glumiti u Big Bang Theory! To je odlična serija, koju ja jednostavno obožavam. Odlično bi se uklopila/uklopio u njihovu presmješnu ekipu. Ova odlična serija se emitira na RTL-u 2 svako radno večer. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.
  Obozavam ovu seriju i gledala sam reprize mali milion puta,ali je pratim i na internetu.
  Super kviz 😉

 5. Grey's Anatomy
  Najbolje bi se uklopila/uklopio u ekipi doktora koje pratimo u seriji Grey's Anatomy. Oni rade u bolnici, spašavaju živote, zaljubljuju se i još mnogo toga.Seriju možeš pratiti na FOX-u. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.

 6. The Big Bang Theory
  Trebala/trebao bi glumiti u Big Bang Theory! To je odlična serija, koju ja jednostavno obožavam. Odlično bi e uklopila/uklopio u njihovu presmješnu ekipu. Ova odlična serija se emitira na RTL-u 2 svako radno večer. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat

 7. The Thundermans
  Kviz je super mozes li napraviti neki test licnosti kao npr. Moze li ti Damon iz Vampirskih Dnevnika biti najbolji prijatelje. Ovo je samo primjer. Tvoji kvizovi su odlicni

 8. Henry Danger
  Henry Danger! Najbolje bi se uklopila/uklopio u seriji koja prati dječaka koji postaje Kid Danger, i tako dobiva posao pomoćnika superheroju Captain Man. Seriju možeš pratiti na Nickelodeonu.Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.

  Sjajan kviz!!

 9. Stuck in the middle
  Najbolje bi se uklopila/uklopio u seriji Stuck in the middle! Družila bi se sa velikom obitelji Diaz koja nas zabavlja svaki dan na Disney Chennel-u. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.
  SUPER KVIZ

 10. The Thundermans
  Želiš li biti superheroj i glumiti, probaj to u seriji "The Thundermans"! Osim što ćeš biti superheroj i postati slavna/slavan, super ćeš se i uklopiti. Seriju možeš gledati svaki dan na Nickelodeon. Piši svoj rezultat u komentarima, ja sam pod korisničkim imenom Selenator_4life. Nadam se da ti se kviz svidio, kao i rezultat.

  mislila sam da će da bude neka serija koju ne pratim ili uopšte nisam čula za nju ali tandermenovi su super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.