Martina Stoessel Serbia

908

Zdravo, Famoza.net. Imam nameru da putem ove stranice sakupim što više Tinista i V-Lovera koji bi mi pomogli da dovedemo Tini u Srbiju. NE ODUSTAJEMO! Organizujemo tvitovanja, šaljemo joj poruke i nadamo se da će nam se trud isplatiti 🙂 Hvala unapred na objavi! <3

Facebook: Martina Stoessel Serbia

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Još jedan odličan Violetin test ličnosti: Ko iz "Violetta" ekipe razmišlja kao ti?

2 thoughts on “Martina Stoessel Serbia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.