Martina Stoessel Serbia

908

Zdravo, Famoza.net. Imam nameru da putem ove stranice sakupim što više Tinista i V-Lovera koji bi mi pomogli da dovedemo Tini u Srbiju. NE ODUSTAJEMO! Organizujemo tvitovanja, šaljemo joj poruke i nadamo se da će nam se trud isplatiti 🙂 Hvala unapred na objavi! <3

Facebook: Martina Stoessel Serbia

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Martina Stoessel Serbia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.