Martina Stoessel – Serbia

Screenshot 2016-01-05 19.49.15

Ova stranica posvećena je tome da dovedemo Tini na Balkan. Nadam se da će ovo pomoći, ne morate da lajkujete, samo je dovoljno da se prijavite u komentar i napišete da hoćete da Tini dođe i stavite hešteg #TiniComeToBalkan i još neke # ako hoćete. Napraviću video i probati da se složim s jednom stranicom da to uradimo, hvala…

Facebook: Martina Stoessel – Serbia

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fandom je i dalje ponosan: Tini nije uspela da osvoji svoju prvu MTV EMA nagradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.