Martina plakala od sreće kad ga je videla: Pogledajte trejler za “Tini” film (video)

40410-ni-tinistoessel

Martina Stoessel odlazi na zasluženi odmor kući u Argentinu ali pre toga uradila je intervju za jedan argentinski magazin gde nam je otkrila više detalja o snimanju “Tini” filma ali i tome kako je reagovala na trejler koji sad svi možemo da vidimo!

https://youtu.be/phgtNVhVgjo

Da li si umorna Tini?
Mnogo! Međutim, verujem da svaku priliku treba iskoristiti. Bila sam u Poljskoj, Holandiji, Belgiji, Italiji, Francuskoj, Španiji… Imali smo stotine šoua što je neverovatno iskustvo. Jako je uzbudljivo kad vidite kako devojke iz Poljske govore i pevaju na španskom! Ta priča je sad završena i posvećena sam filmu. Snimamo na neverovatnim plažama Italije… Videla sam trejler i počela sam da plačem. Radim s neverovatnim ljudima i ne mogu da verujem kako sve to izgleda. Na krajeva, film nosi moje ime! Gledaće ga i u zemljama gde se “Violetta” nije ni prikazivala.

40411-ni-tinistoessel1

Film govori o tvom stvarnom životu?
U potpunosti! Moja priča se meša sa pričom Violette jer živimo slično. Violetta se vraća sa turneje i onda joj se desi nešto vrlo ponižavajuće. Onda je potrebno da se vrati u stvarnost. Svašta će se dešavati ali ne mogu da vam pričam mnogo o tome.

Da li si se zaista rastala sa Peterom?
To je tačno. Više nismo zajedno, mogu to i da potvrdim. Ne volim previše da pričam o tom delu mog života. Mogu samo da kažem da ga jako volim. Oboje smo se složili s ovim.

Pročitajte još  Dani su u pitanju: Stiže spot za Martinin "Yo me escapare"!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Martina plakala od sreće kad ga je videla: Pogledajte trejler za “Tini” film (video)

  1. Nadam se da ce te nam kada bude objavljen trejler odmah javiti!Hvala sto nas svakodnevno obavjestavate o nasim idolima i cinite sve kako bismo ih upoznali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.