Martina Stoessel: Ja mogu sve, nikad se ne žalim na slavu!

13388593_606698866164373_1589443099_n

Mnoge zvezde često se žale da im je u životu mnogo teško jer nikad nisu hteli da budu slavni već samo uspešni ali Martina Stoessel objašnjava da od nje takve reči nikad nećemo čuti!

Tini trenutno u Brazilu promoviše film “Tini El Gran Cambio De Violetta” a tamo je poručila, “Sve što sam želela, uspela sam da uradim. Slava me nije sprečila da uradim bilo šta. Nisam propuštala priliku da se viđam sa prijateljima i da pričamo o normalnim stvarima. Naravno da sam morala da se odreknem nekih stvari ali zaista mi nije problem to što sam slavna” ističe ona.

Ona ističe i da je jako ponosna na “Violettu”. “Divno je čuti kad vam neko kaže da je ‘Violetta’ deo njihovog detinjstva. Taj lik i ja smo prolazili kroz iste probleme. Više nismo imali priča a i važno je znati kad treba stati”, objašnjava Martina.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Upozorenje za sve fandome: Organizatori otkazali koncert Martine Stoessel!

One thought on “Martina Stoessel: Ja mogu sve, nikad se ne žalim na slavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.