Ima nade? Tinin tata najavio još koncerata u Evropi!

Martina Stoessel jako je razočarala fandom nakon što je objavila datume svoje evropske turneje, jer je uvrstila malo zemalja koje su sve veoma daleko od nas. Ipak, od tad se stvari gotovo svakodnevno poboljšavaju, a nadu pruža njen tata Alejandro koji najavljuje još mnogo toga za Evropu!

Alejandro je video vapaj Tinista iz raznih zemalja našeg kontinenta, pa se na svom Twitter profilu njima obratio rečima, “Zaista želimo da idemo u Poljsku, Portugal, Rumuniju i druge zemlje gde nas želite. Ovo je samo poičetak veliki projekata u Evropi. Napred!” Naravno, postoji više načina da se ove reči tumače, ali ovo svakako zvuči bolje nego da se on nije oglašavao ili rekao da novih datuma neće biti.

Vodite računa da ovo što je on rekao ipak ne znači da će Tini proširiti turneju narednih nedelja i meseci, već možda samo uopšteno, da Tini i njen tim ostaju otvoreni da u budućnosti dođu u više zemalja jer ne žele da zapostave Evropu. Famoza planira da u petak razgovara sa nekoliko organizatora generalno u vezi koncerata, ali zaista nismo sigurni šta da radimo kad je u pitanju Tini. Za nas je svakako ohrabrujuće to što su cene karata podnošljive kao i što ona više ne peva po arenama, ali i dalje mislimo da smo od njenog dolaska veoma daleko. Šta raditi? Pitamo mi vas!

Pročitajte još  Nova adresa: Mariana Stoessel otkriva gde treba pisati Martini!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Ima nade? Tinin tata najavio još koncerata u Evropi!

  1. Molim Vas Famozo!!!! Ionako nece u Srbiji biti samo Srbi! Sigurna sam da bi došli i Hrvati, Bosanci…
    TINI JE POTREBNA SRBIJI

  2. Ja mislim da su tri koncerta na Balkanu sasvim dovoljna i to u Rumuniji, Srbiji i Hrvatskoj.Mi vas molimo da nam date sansu.Aktivnost balkanskih Tinista je opala, i to je tacno,ali zato sto GMST nije dosla na nase prostore.Na koncert bi dosli fanovi iz drugih zemalja, drugi fandomi koji su u mogucnosti a nadam se i koji su je nekad slusali pa su prestali.Dosli bi i ljudi koji vole latino muziku jer latino zvijezda nije mala stvar.Tinisti bi organizovali promotivne akcije.Sve bismo ucinili da njen koncert uspije.
    Pomozite nam da ostvarimo nase snove!❤

  3. mislimm da bi bilo super da dodje na balkan jer verujem da ce sve proci super i da ce biti dosta tinista na koncertu💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.