Martina Stoessel: Dobijam pretnje smrću ali ne odustajem!

Violetta-Temp-03_0018

Iako nam se nekad čini da je život Martine Stoessel blistav zbog slave i novca, pevačica i glumica ističe kako već ima ozbiljnih problema zbog ljudi koji joj ne žele dobro.

“Često dobijam poruke poput, ‘Ti si najgora stvar koja se desila u mom životu, nadamo se da ćeš umreti”, priča Martina za lokalni medij u Argentini. “Užasno je to što žele smrt ne samo meni već i mojoj porodici. Tini ipak ističe kako je to neće obeshrabriti i još jednom uverava Tiniste kako joj se neće podivljati kao Miley Cyrus. “Ne mogu da zamislim velike promene na sebi. Miley Cyrus jeste jako talentovana, ne mislim ništa ružno o njoj ali ja sam skroz drugačija. Ja neću nikad pričati loše o ‘Violetti’. Naprotiv, bez nje ne bih postala ovo što jesam.”

Martina ističe da je njena najveća prednost to što se odlično razume s roditeljima koji joj ujedno i pomažu u bavljenju poslom. “Moji roditelji vode računa o mojoj karijeri. Verujem im. Kad mi se nešto desi, oni su tu da me posavetuju a ne da mi naređuju. Nekad se ne slažemo ali se na kraju uvek dogovorimo, ističe ona.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini objavila novi video, ponovo odgovara na pitanja naših Tinista!

9 thoughts on “Martina Stoessel: Dobijam pretnje smrću ali ne odustajem!

  1. ONI KOJI SU JOJ PRETILI SU DEBILI I SAMO SU LJUBOMORNI NA NJU I NJEN GLAS KOJI HILJADU PUTA BOLJI OD NJIHOVOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.