Markov blog: Pet načina kako da se razbudite za školu!

clock-314350_1280

Većina dece (poput mene) ima problem da otvori oči ujutro. Tako da sam ja spremio 5 primera lakšeg razbuđivanja.

1. “Brčkanje” po telefonu.

– Ali u pozitivnom smislu. Čisto malo da vam oči budu otvorene.

2. Nes kafa + dve kockice čokolade.

– Za mene je to preeukusno. Ali, čokolada treba da se rastopi u kafi. Znam da postoje i kafe sa čokoladom, ali ovako će biti više ukusnije i “čokoladnije” .

3. Pevanje
– Veoma glup način razbuđivanja, ali malo će pomoći.

4. Posećivanje famoze.net ?
– Lepo je da znate šta su vaše zvezde uradile, i šta spremaju za vas.

5. Gledanje makar polovine epizode omiljene serije.
– Zanimljivo je da baš tada saznate ko je taj A. Ja mislim da je to Jenna. A vi??

Ćao Famozo!! Pišem vam svoj blog u nadi da ćete ga objaviti ?. I ja imam svoj blog, pa možete da ga posetite.. Link : www.justboyonline.blogspot.rs

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Markov blog: Pet načina kako da se razbudite za školu!

  1. Lep blog i korisni saveti,kratko ali slatko ;)…Takodje,vidim da gledas PLL i pitao si sta mislimo ko je A! To je meni omiljena tema za razgovor! Slazem se da je Jenna 100% umesana u A tim,ali ja mislim da je neko drugi. Imam neke opcije,a to su Wren,Melissa,cudno je,ali imala sam san da je Aria uber A,tako da je i ona jedna od opcija,kao i njen brat i Ezra,Spencer Realno,sada se ne zna ko je A,moze biti bilo ko! Ja sam se malo raspricala,ali nadam se da ne smeta…sve u svemu,simpatican blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.