Ludnica: U Rumuniji rasprodate sve karte za “Violetta Live”, proširen kapacitet!

Untitled-5_0

Interesovanje za “Violetta Live” šou koji će se 2. septembra održati u nama susednoj Rumuniji jednostavno je neverovatno – toliko da su čak i organizatori iznenađeni pa štampaju još karata!

Nakon brojnih zahteva tamošnjih V-lovera, organizator je u prodaju danas pustio još karata ali treba znati da se one prodaju za 62 evra (oko 7500 dinara!). Iako se u Rumuniji ne žive puno bolje nego kod nas, ovakve cene praktično su neophodne jer je “Violetta Live” zaista skup šou, zbog čega ga neće ni biti u Srbiji. Koliki je šou u pitanju najbolje govori to što je na sceni ogroman broj izvođača i što se tokom nastupa promeni 75 kostima, od čega sama Martina 13. Sva oprema dolazi u 10 kamiona a postavljanje scene traje 14 sati.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco: Želim da inspirišem!

4 thoughts on “Ludnica: U Rumuniji rasprodate sve karte za “Violetta Live”, proširen kapacitet!

  1. Hvala sto pisete o VL,ali za nas je previse bolna cinjenica da oni nece doci.Samo nas podsetite na to,a meni i svim Tinistima se stvore suze u ocima.Ne mozemo to da podnesemo….

  2. Dali ima nekakve sanse da Tini dodje???Svima nam bi bilo drago!!!Tinisti se mnogo trude i nadamo se da ce trud isplatiti!!! <3

    1. Rekli su mozda 2016 kao solista zato sto ce se Violetta prikazivati i na Happy-ju pa ce biti popularnija , plus je Martina sama jeftinija nego svi iz violette plus plesaci, oprema.. itd. itd..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.