Ludnica: U Rumuniji rasprodate sve karte za “Violetta Live”, proširen kapacitet!

Untitled-5_0

Interesovanje za “Violetta Live” šou koji će se 2. septembra održati u nama susednoj Rumuniji jednostavno je neverovatno – toliko da su čak i organizatori iznenađeni pa štampaju još karata!

Nakon brojnih zahteva tamošnjih V-lovera, organizator je u prodaju danas pustio još karata ali treba znati da se one prodaju za 62 evra (oko 7500 dinara!). Iako se u Rumuniji ne žive puno bolje nego kod nas, ovakve cene praktično su neophodne jer je “Violetta Live” zaista skup šou, zbog čega ga neće ni biti u Srbiji. Koliki je šou u pitanju najbolje govori to što je na sceni ogroman broj izvođača i što se tokom nastupa promeni 75 kostima, od čega sama Martina 13. Sva oprema dolazi u 10 kamiona a postavljanje scene traje 14 sati.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina ma šalje svoje slike za dolazak Tini ali i objavljivanje "Simplemente Tini" knjige!

4 thoughts on “Ludnica: U Rumuniji rasprodate sve karte za “Violetta Live”, proširen kapacitet!

  1. Hvala sto pisete o VL,ali za nas je previse bolna cinjenica da oni nece doci.Samo nas podsetite na to,a meni i svim Tinistima se stvore suze u ocima.Ne mozemo to da podnesemo….

  2. Dali ima nekakve sanse da Tini dodje???Svima nam bi bilo drago!!!Tinisti se mnogo trude i nadamo se da ce trud isplatiti!!! <3

    1. Rekli su mozda 2016 kao solista zato sto ce se Violetta prikazivati i na Happy-ju pa ce biti popularnija , plus je Martina sama jeftinija nego svi iz violette plus plesaci, oprema.. itd. itd..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.