Lodovica Comello od ove nedelje snima svoju prvu seriju posle “Violette” i ima glavnu ulogu!

Nakon što je završila snimanje “Violette”, Lodovica Comello nije se mnogo bavila glumom, već pre svega ulogom TV voditeljke i muzičarke. Međutim, od ove nedelje to se menja s obzirom da ona za Fox Life snima seriju pod nazivom “Extravergine” gde ujedno ima i glavnu ulogu.

Lodo će tako postati Dafne, 29-godišnja devojka koja radi kao novinarka za jedan ugledni veb magazin. Međutim, stvar je što je ona vrlo nesrećna u ljubavi pa nikad nije provela noć sa muškarcem. Kako je rečeno, serija će imati 10 epizoda i u u njoj ćemo gledati kako Dafne od štreberke izrasta u boginju ljubavi.

“Ovo je avantura koja me stimuliše, ovo je uloga koju sam dugo čekala”, kaže Lodovica, dok režiserka Roberta Torre dodaje, “Ovo je komedija o današnjim ženama i tome šta znači moderna žena, sve sa jakim roze tonovima i zašećerenim ukusom.” Naravno, Fox Life može se gledati i u našem regionu, ali za pretpostaviti je da će se ova serija makar za sad emitovati samo u Italiji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spremni? Danas u 18h počinje Famoza koncertna anketa, ovo su pravila i spisak zvezda za koje se može glasati!

2 thoughts on “Lodovica Comello od ove nedelje snima svoju prvu seriju posle “Violette” i ima glavnu ulogu!

  1. Šteta je ako će se emitovati samo u Italiji. Ali ipak sam srećna zbog Lodo!😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.