Ljubomorna na Martinu? Jorgeova devojka ga nigde ne pušta samog!

emea_aaa_img_gal_jorge_blanco_v4_0

Martina Stoessel i Jorge Blanco nedavno su snimili duet koji će se pojaviti na prvom solo albumu Martine Stoessel ali kako prenose mediji, mladi glumac i pevač je sve vreme bio pod budnim okom svoje devojke!

Mnogi nisu sigurni da Jorge i Martina imaju samo prijateljska osećanja jedno prema drugome a tako možda smatra i njegova devojka, Stephie Camarena koja ga prati svuda, pa je bila s njim i u Los Anđelesu kako bi motrila na njegovo ponašanje. I Martina i Jorge ističu kako su trenutno vrlo srećni u vezi ali nemoguće je a na primetiti kako se oni neverovatno dobro slažu na scenu – isuviše dobro da bi sve bila gluma, često se može primetiti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Patricija ima novi kviz: Koja odeća pripada Tini, a koja Violetti?

7 thoughts on “Ljubomorna na Martinu? Jorgeova devojka ga nigde ne pušta samog!

  1. Stephie se ponaša kao Lara u seriji… JORTINI FOREVER! <3 TINISTA & JORGISTA 4EVER!

  2. NIje fer

    Ako Tini ima decka a ona je sa Jorgeom sto bi bila ljubomorna samo su dobri prijatelji

    Ali JRTINIFOREVER <3 <3 <3 <3

  3. Kad sam saznalanza jogreovu devojku i tininog decka tako sam bila tuzna samo sam htela hortiniiiiiik forever

  4. Ne razumem zasto Stephie je ljubomorana Tini i Jorge su samo prijatelji to nije loše nisu decko devojke i nemaju decu Stephie se ponaša kao Lara u seriju Tini ima dečka a Jorge ima devojku. Stephie molim te smiri se da li veruješ Jorge aaaaa Jorge pazi i nije se zaljubio u Tini nego oni se glume ti uopšte ne razumeš Stephie ti puno šminkaš kao šareno. Mrzim te Stephie. Ja se nerviram zato sto Stephie samo pravi probleme i ne veruje u Jorge. Stephie treba da ostani kuci jer trba da čuva decu a ne da da gleda i trebas da razmisliš da Tini i Joge nisu zajedno oni su prijatelji ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.