Liam Payne: Nema šanse da bih Harryju i Niallu dao da mi čuvaju dete!

Mali Bear Grey Payne napunio je dva meseca a Liam Payne već ga manje viđa zbog obaveza vezanih za svoj prvi album. Ipak, on kaže da od Harryja Stylesa nikad ne bi tražio da bude bebisiter!

Upitan da kaže kome bi poverio bebu, Liam je siguran da to ne bi bio Harry! “Ne mogu da se pouzdam u Harryja jer mislim da bi mi obukao dete u nešto što ne razumem.” On kaže da ni Niall ne dolazi obzir. “On bi naterao Beara da igraju golf. Niall bi gurao kolica i mahao štapom istovremeno.” Zato, on se na kraju odlučio za Louisa Tomlinsona koji odavno ima dete pa bi znao kako treba da se ponaša.

Liam ističe i da je Cheryl već sad uspela da drastično smrša i povrati svoju težinu pre trudnoće a želi da svi znaju kako to nije lako! “Trudnoća je teška, naročito kad shvatite da više ne možete da uđete u svoj omiljeni par farki. Ona misli da je i dalje krupna ali izgubila je sve što je dobila u trudnoći. Kaže mi ‘vidi me kolika sam’ a ja joj odgovorim ‘Pa ti si luda ženo!'”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li ovako izgledati? Harry Styles uvršten među glumce u ratnom filmu!

One thought on “Liam Payne: Nema šanse da bih Harryju i Niallu dao da mi čuvaju dete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.