Legenda: Jorge Blanco ponovo pričao na našem jeziku, gori od želje da dođe u Hrvatsku i Srbiju! (video)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
14022
Views:
431

Sjajni Jorge Blanco večeras je razgovarao sa fandomom preko Instagram Livea a to je bila još jedna prilika da ga naši Jorgisti prosto primoraju da im se javi ali i da provere kako stoji njegovo poznavanje našeg jezika!

Upornost se isplatila s obzirom da je Jorge odabrao po jednu devojku iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine a za svaku je uradio nešto lepo! Kad je reč o Hrvatskoj, Jorge je odgovorio našoj čitateljki Ani Halper na njen poziv da dođe u ovu zemlji i to rečima, “Ja želim da odem u Hrvatsku!” Odlično je prošla i BiH, jer je Jorge po imenu pozdravio devojku iz ove zemlje rečima, “Vau, Bosna! Ćao Elma!”

Sa druge strane, neko iz srpskog dela fandoma je proveravao da li je Jorge zaboravio fraze na ovoj varijanti našeg jezika ali on je ponovo lepo izgovorio “Volim te” a posle i “Srbija, da, umem da kažem Srbija” odnosno, “Da, voleo bih da dođem u Srbiju” a onda je pevuši u stilu “Voleo bih da idem tamo gde nisam bio”. Šta kažete, treba li ovo da šaljemo organizatoru i da nastavimo da ga vučemo za rukav svakog dana?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

11 thoughts on “Legenda: Jorge Blanco ponovo pričao na našem jeziku, gori od želje da dođe u Hrvatsku i Srbiju! (video)

  1. ??Da,da nastavicemo da ga vucemo za rukav i moramo da se borimo da mlade zvezde dolaze na Balkan!?❤Ne smemo da odustanemo!??

  2. Baš mi je drago da se neka poznata ličnost trudi da odgovori na sve komentare itd. Nastavićemo biti uporni kako bi uspjeli doći do cilja.

  3. Ima li to negdje cijeli instagram live?… jer nema na instagramu ili????? koliko je bio live?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.