Koliko stvarno poznajete Harry Stylesa?

1132467-46151I377282

Čak i oni koji ne vole One Direction često vole Harryja Stylesa! Mladi momak osvojio je svet time što ga slava nije nimalo promenila a usput je nemoguće nabrojati sve humane poteze koje je napravio za vreme svoje još uvek vrlo kratke karijere. Zbog toga, on je zaslužio da mu posvetimo i drugi kviz!

Pretpostavljamo da znate šta vas čeka – pitanja iz svih mogućih oblasti koja se tiču Harryja pa će samo vatreni Directioneri koji ga pomno prate znati sve odgovore! Naravno, recite nam vaš rezultat u komentaru 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Koliko stvarno poznajete Harry Stylesa?

  1. 5/12 Tačni odgovori!
    Harry je za tebe pre svega član One Directiona, isti kao svi drugi. Ili ti on nije omiljeni član ili se ne trudiš posebno da saznaš nešto više o privatnim životima momaka pa samim tim ni njega!
    Lupala sam… 😀 Ne volim 1D, ali vollim da resavam vase kvizove 😀

  2. 12/12 Tačni odgovori!
    Zanima te sve o Harryju i pratiš njegov život čak i sad kad je One Direction na zasluženoj pauzi! Voliš ovog momka, diviš se njegovoj dobroti i jednostavnosti i uživaš u svakoj novoj priči o njemu, dokle god nije u pitanju neka glasina o odlasku u solo vode ili novoj devojci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.