Kao deca: Niall Horan nastavlja prepirku sa fudbalskim klubom

Niall Horan je vatreni navijač fudbalskog kluba Derbi kaunti, a istovremeno baš ne voli rivalski klub Lind junajted, što s vremena na vreme dovodi do zanimljivih situacija na Twitteru. Niall je tako ismevao Lids kad su oni ispali u plejofu za popunu engleske Premijer lige, ali klub mu je sad uzvratio!

Čitava ova priča počela je u oktobru kad je Niall tvitovao, “Niko ne voli Lids”, a klub mu je odgovorio, “Nikome se ne sviđa tvoja solo karijera”. Nakon što je Lids ispao iz borbe za prvu ligu, Niall im je poručio, “Da vam pravo kažem, više puta sam ja nastupao na Vembli stadionu u prethodnih 12 godina nego vi”, misleći tu na činjenicu da se na ovom stadionu igraju sva finala u engleskom fudbalu.

Sad kad je i Derbi ispao, Lids mu je uzvratio, “Nadamo se da ćeš bolje nastupati nego Derbi Kaunti! Vidimo se sledeće sezone! Prestani da plačeš”. Dakle, ova priča nastaviće se i sledeće sezone!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Napokon: Niall Horan potvrđuje vezu sa Hailee Steinfeld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.