Kako izgledaju pregovori sa Sel i da li Harry zaista odlazi u glumce? FamozaTV #11

ftv

Nikad ništa ne želimo da sakrivamo od vas i zato vam u novoj epizodi FamozaTV objašnjavamo kako izgleda sam posao dovođenja jedne zvezde i to na osnovu čitave drame kroz koju prolazimo u pokušaju da ona poseti Beograd.

Osim toga, proverili smo i vruću priču da Harry Styles odlazi u glumce a uspeli smo da pronađemo i Jennette McCurdy i proverimo čime se ona bavi nakon završetka serije “Sam & Cat”. V-lovere ovih dana zanima i šta će se desiti sa Martinom i Jorgeom nakon što se završi promocija “Tini” filma a otkrivamo vam i da se u Hrvatskoj sprema zvanični MTV festival! Nadamo se da će vam se epizoda dopasti – ostavite nam vaše komentare na YouTubeu!

Autor: Famoza.net
Foto: Dragoljub Milićević

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tu je kad mu najviše treba: Sel na koncertu Biebsa, zajedno proveli noć!

5 thoughts on “Kako izgledaju pregovori sa Sel i da li Harry zaista odlazi u glumce? FamozaTV #11

  1. Super!?
    @Famoza.net imam dva pitanja za vas.
    1. Da li Tini film mozemo ocekivati na Disney kanalu?
    2. I da li Tini album mozemo ovekivati u Beogradu do kraja maja i od prilike gde cemo moci da ga nađemo??

  2. Da li znate da li će Magcon dolaziti u Srbiju na leto?Ja sam veliki fan već 2 ipo godine i čekam na ovo baš dugo dok je još bio stari Magcon,pratim ih sve i dan danas i stare i nove članove,izdali su datume za Evropu ali kako kažu to je samo deo,a najbliži je Milano i ja sam trebala da idem ali si se karte za meet&great rasprodale..Pa ako molim vas nesto možete da učinite da dodji u Srbiju,Camerona Dallasa pretpostavljam dosta devojaka zna i ima dosta fanova,i pretpostavljam da bi išli,imam i fan page na [email protected] za njega i Aarona Carpentera koji je isto u Magconu @carp.aaron i Twitter @NinaaDallas u glavnom imam sve društvene mreže vezano za MAGCON otprilike 2 godine..Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.