Justin Bieber: Rešio sam da se promenim nakon što mi se obratio Bog!

11334402_991541977569389_1061520061_n (1)

Prevalivši put od tinejdžera opsednutog žestokim partijanjem, koji je pritom više puta dolazio u sukob sa zakonom, pa do hitmejkera bez premca i momka za primer – Kanađanin je u poslednje dve godine preokrenuo svoj život za 180 stepeni!

U intervjuu koji je ranije dao za američku radio-emisiju The Bert Show, a koji je emitovan ove nedelje, Justin Bieber otkriva da je viša sila bila ta koja mu je pomogla da se vrati na pravi put:
“Bog mi je nešto govorio,” otkriva pevač znan po albumu Purpose. “Neću u detalje da vam pričam o tome šta sam radio i gde sam se nalazio, ali sam tih dana bio veoma izgubljen, a onda sam se jednog jutra probudio i osetio da mi Bog govori nešto”.

12531003_1652258431708885_1644057488_n

Biebs nastavlja, “Nisam super religiozan ili šta ti ja znam, ali sam jednostavno čuo glas i pomislio, ‘Znaš šta? Promeniću svoj život skroz na skroz. Neke stvari ću zameniti, a neke povezati'”. Ipak, Justin tvrdi da i dalje uživa da popije koje pićence i izađe u dobar provod, ali ne misli da je takvo ponašanje u skladu s njegovim verskim načelima. Jus kaže: “Stalno negde idemo i nešto slavimo, naručujemo pića. Imam 21 godinu, tako da mogu da izađem s prijateljima, ponašam se odgovorno ali da se istovremeno i dobro provedem. Hrišćanin sam i vernik ali nisam konzervativan i mislim da u izlascima i druženju s devojkama nema ništa loše. Ljubav prema Bogu je nešto sasvim drugo. Ali ne smatram da ako volite boga morate da se lišavate i uživanja”.

Pročitajte još  Belieberi optužuju Justina: Slagao si nas, ovo nije tvoj potpis na albumu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.