Jorge Blanco stigao do još jedne velike brojke, odmah snimio video zahvalnosti fandomu! (video)

Svi znamo koliko se Jorge Blanco muči da izda svoj prvi album i dobije veće poverenje svoje muzičke kuće ali fandom ga zato još jače podržava – toliko da je ovog vikenda stigao do tri miliona pratilaca na Instagramu (i Famoza je među njima!) pa je povodom toga snimio i video!

“Hej ljudi, samo hoću da vam se baš, baš zahvalim svima, upravo sam došao do tri miliona sledbenika, to je zahvaljujući vama. Hvala ljudi, za sve ove godine, za svu ovu podršku i ljubav”, rekao je on na engleskom a zatim i na španskom.

Famoza i dalje pokušava da dođe do Jorgea ali i do naših organizatora i ukaže koliko je njegovo gostovanje narednog proleća odlična ideja zbog niske cene i toga što on ne zahteva arene. To neće ići lako ali najgore od svega bi bilo da ne radimo ništa – možemo vam garantovati da ga niko neće pozvati bez našeg mešanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #170 - Glasajte za sve pesme koje volite!

3 thoughts on “Jorge Blanco stigao do još jedne velike brojke, odmah snimio video zahvalnosti fandomu! (video)

  1. Baš mi je drago zbog njega i što se odmah javio i zahvalio fanovima.😀😁
    Jedino što mi nikada ne će biti jasno je to što njegova izdavačka nema vjere u njega i ne pomaže mu u svemu što on radi 🤔 ima li itko odgovor na to pitanje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.