Jorge Blanco objavio na svom Instagramu edit naše Jorgiste Đurđe!

Dolazak Jorgea Blanca u naš region za sad ostaje samo san, ali naši Jorgisti se ne predaju! Toga je svestan i on, s obzirom da je na svom Instagramu objavio edit u bojama srpske zastave!

Jorge odbrojava dane do predstavljanja svog novog singla, a fandom objavljuje edite na tu temu, pa ih on zatim objavljuje. Đurđa je tako napravila sliku na kojoj piše “5 Days”, a 5 je u bojama zastave Srbije! Ovaj kolaž sa još nekoliko radova drugih Jorgista već ima preko 50.000 lajkova! Čestitamo Đurđa, a nadamo se da će ovo pokrenuti i druge članove fandoma!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

3 thoughts on “Jorge Blanco objavio na svom Instagramu edit naše Jorgiste Đurđe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.