Famoza music chart #158 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Sve je kao nekad. Martina Stoessel ima totalnu dominaciju dok porodica Gunnarsen nastavlja da pada i nije stojala ovako loše još od početka ove godine! Sve je to ostavilo prostor da se Little Mix popnu na odličnu poziciju broj 4, gde odavno nisu bile! Ove nedelje imamo dva noviteta – novu pesmu Little Mixa, ali i Billie Eilish, po prvi put!

Glasanje traje do srede, 5. decembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ariana Grande: Pas mi je napravio ogromnu rupu u dušeku!

11 thoughts on “Famoza music chart #158 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

  1. Glasam za Bilie Eilish, Woman like me, Lost in Japan , God is a woman , Thank u next , Breathin ,

  2. Prijedlog za sledeću listu: Nothing Breaks Like a Heart od Miley Cyrus, Consequences od Camile Cabello (nisam sigurna da li ste stavljali) i I’ll Never Love Again od Lady Gage i Bradley Coopera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.