Jedan od najboljih ikad: Jelena nam šalje svoj test o Robertu Pattinsonu!

RobertPattinsonRM20091

“Zdravo, Famozo! Ovo je moj kviz posvećen Robertu Pattinsonu. On je moj najveći idol i zaista bi mi značilo da ga objavite, ukoliko želite. Želim da znam koliko ljudi zna i prati Roberta! Trudila sam se da pitanja ne budu ni preteška, a ni prelaka. Hvala vam! 🙂 Nadam se da vam se dopada :)” napisala nam je naša čitateljka Jelena.

Mi moramo istaći da je ovaj kviz urađen fenomenalno – izbor slika je odličan, pitanja su zanimljiva, nema gramatički grešaka a uz svako pitanje ide i obrazloženje tačnog odgovora! Recite nam vaš rezultat a mi se nadamo da će Jelena poslati još ovakvih testova.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Smorio se: Robert Pattinson raskinuo veridbu sa FKA twigs!

One thought on “Jedan od najboljih ikad: Jelena nam šalje svoj test o Robertu Pattinsonu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.