Izuzetno redak momenat: Ariana se fotkala sa tatom!

Najmanje poznati član familije Ariane Grande je njen tata Edward Butera, ali ne zato što on namerno izbegava pojavljivanje u javnosti. Radi se o tome on i Ari nikad nisu bili bliski jer je on ostavio njenu mamu Joan. Poslednjih godina stanje je ipak malo bolje, a koncert u Majamiju bio je prilika da se oni konačno i vide!

Ari je fotku objavila povodom praznika Dan očeva koji se desio prethodnog vikenda, ali ova fotka je zapravo nastala još 1. juna, kad je Ari bila u Majamiju gde joj tata živi. Uz fotku ona je objavila komentar “Zauvek”, što je ohrabrujući znak kad su u pitanju njihovi odnosi!

Ari je ranije govorila da se ranije stidela svog tate, odnosno činjenice da je u krvnom srodstvu sa njima. “To mi se baš nije sviđalo. Morala sam da prihvatim da je OK da se ne slažete sa nekim, ali da tu osobu i dalje volite.” Očigledno je da velika bliskost i dalje ne postoji, ali oni sad imaju odnos koji makar liči na tatu i ćerku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kristina nam šalje džinovski kviz o Ariani Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.