Konačno: Trejler za ‘Only Murders in the Building’ je tu!

Nova serija koju smo iščekivali, ‘Only Murders in the Building’, u kojoj glume Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short i drugi poznati glumci nam se bliži, a sada je izašao i njen trejler! Ova nova Hulu serija pratiće glavne glumce, Selenu, Steva i Martina koji su opsednuti istinskim zločinima, a onda će se i naći u jednom gde će morati da razreše ubistvo u zgradi. Serija nam na ekrane stiže 31. avgusta ove godine. Kako uzbudljivo!

”Kada se u njihovoj zgradi u Upper West Sideu dogodi grozna smrt, čuvena trojka sumnja na ubistvo i koristi svoje precizno znanje o istinom zločinu i pokušava da otkrije istinu. Ova trojka razotkriva složene tajne zgrade koje su se dešavale godinama unazad i na kraju shvataju da ubica možda živi među njima dok žure da dešifruju slučaj dok još nije kasno.” govori kratak rezime serije.

U nastavku pogledajte ovaj neverovatan trejler:

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Neće biti nastavka: Selena definitivno okončala "Revival" turneju!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.