Iva nam šalje svoj kviz o Mirandi Cosgrove!

12501521_487057904811343_1859121571_n

Miranda Cosgrove jedna je od zvezda koju još uvek jako volite iako nje nema na sceni još od završetka snimanja serije “iCarly”. Dok čekate naš kviz, naša čitateljka Iva Milanović potrudila se da napravi svoj test! U njemu vas očekuju 11 pitanja koja ćemo nadamo se predstavljati pravi izazov. Iva očekuje vaše komentare!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

FOTO: Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Koliko dobro poznaješ Nickelodeon serije?

4 thoughts on “Iva nam šalje svoj kviz o Mirandi Cosgrove!

 1. 9/11 Tačni odgovori!
  Savrsen rezultat <3
  Volis Mirandu svim svojim srcem i znas skoro sve o njoj!Miranda ti daje veliki smesak!Pravi si Cosgrover,samo tako nastavi!

  Izgleda da imam vrlo srece 😀

 2. 10/11 Tačni odgovori!
  Savrsen rezultat <3
  Volis Mirandu svim svojim srcem i znas skoro sve o njoj!Miranda ti daje veliki smesak!Pravi si Cosgrover,samo tako nastavi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.