ITZY: Mi rušimo pravila novim albumom!

Devojke iz benda ITZY lagano su se probile na K-pop sceni uprkos konkurenciji koja danas definitivno postoji na tržištu više nego kada se probijao recimo BTS, a u svim intervjuima devojke uvek ističu da je razlog za to njihovo neopozivo samopouzdanje i to što kao grupa savršeno funkcionišu jer svaka od njih ima nešto posebno. One su sada objavile novi EP pod nazivom “It’z Me” sa sedam novih pesama, koje su pokupile fenomenalne kritike širom sveta!

ITZY su pre mesec dana objavile spot za singl “Wannabe” koji je za mesec dana prikupio skoro pa 100 miliona pregleda! Ova pesma otvara njihov novi EP “It’z Me”, na kom devojke naročito ističu numeru “It’s A No No”! “Melodija je lepa, tera me da igram, obožavam njen veseli ritam. Ova pesma je nešto što do sad nismo radile. Ni ne shvatimo koliko nam je bolje kad je čujemo, podiže raspoloženje” poručile su Yeji, Lia, Chaeryeong i Yuna, a Ryujin ipak ističe “Nobody Like You”: “Ova pesma mi daje neki osvežavajuć osećaj i raspoloženje u pesmi mi najviše odgovara” kaže ona.

Njih pet, generalno, uspevaju u studiju da se zabave i za njih to kao da i nije obaveza! “Bilo nam je zabavno da radimo na novim pesmama zajedno. Uvek je zanimljivije kad svih pet upadnemo u studio, nego kad odvojeno snimamo delove. Ovako imamo najviše energije” ističu one.

Pročitajte još  Yeji iz ITZY: Zbog bolesti sam bila na ivici smrti!

Među njima je pre svega mnogo razumevanja za zajednički interes grupe, a i devojke shvataju da bez toga ne mogu opstati kao bend. “Mi smo najstarije, ali nekad i druge tri devojke brinu o nama više nego mi same o sebi, i to jako cenimo” ističu Lia i Yeji. “Trudimo se konstantno da pričamo i delimo mišljenja. Mi smo tim a ne jedna osoba, tako da slušamo jedni druge” zaključuju one. To i jeste najbolji recept da grupe opstanu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ITZY

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  ITZY: Nama je neverovatno koliko nas volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.