Ispovest bivšeg muzičara: Trebalo je da budem šesti član One Directiona!

1464347245-conor-and-bag

Iste godine kad su Niall, Harry, Louis, Liam i Zayn učestvovali u X Factoru sa njima je bio momak Conor Wilson koji kaže da mu nije mnogo nedostajalo da i on bude deo danas najpopularnijeg benda na planeti!

Conor je prošao nekoliko rundi pre nego što je ispao iz pojedinačne konkurencije a tvrdi da se lako moglo desiti da Simon i ekipa odaberu baš njega kao šestog člana One Directiona! “Imao sa verovatno oko 50% šanse. Te godine došao sam do bootkampa gde nas je bilo oko 100. Od tih 100 ljudi, polovina su bili muškarci ali većina njih je bila prestara za bojbendove”, objašnjava on i navodi da se našao u najužem izboru ali da se Simon Cowell ipak odlučio za danas slavnu petorku.”

Conor misli da je jedini razlog što on nije odabran to što je bio par godina stariji od njih. “Da su želeli da u bendu imaju nekog malo starijeg, to sam mogao biti ja”. Ako se pitate, Conor se danas bavi biznisom i uskoro će gostovati u jednoj rijaliti emisiji gde će ga predstaviti i pokušati da dobije novac za njegovo pokretanje. Ako se pitate, njegov projekat vezan je za sakupljanje i isporučivanje veša.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne: Pravi razlog zašto se One Direction raspao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.