Isijavaju lepotu: Sel Go i Taylor Swift oduševile na Oskar zabavi!

Sel Go još uvek se nije toliko posvetila glumi da bi konkurisala za Oskara ali jedna od najvećih mladih zvezda planete ipak je bila veoma zapažena na Vanity Fair Oskar zabavi održanoj nakon dodele ovih priznanja.

Sel se tako pojavila u prelepoj Louis Vuitton haljini koja je i bukvalno sijala a njena najbolja drugarica odlučila se za više seksi varijantu sa velikim izrezom po sredini. Interesantno je da se Tay na tepihu bila u društvu Lorde a da je Sel stigla pre njih. Ipak, nema sumnje da su na samoj zabavi sve tri bile zajedno. Lorde u prošlosti nije imala tako lepe komentare na račun Sel ali to je izgleda zaboravljeno!

Autor: Famoza.net
Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nastavlja sa lepim navikama: Taylor Swift poslala šampanjac i čestitku fanovima za venčanje!

5 thoughts on “Isijavaju lepotu: Sel Go i Taylor Swift oduševile na Oskar zabavi!

  1. Selenita je bila preeesavrsena, Tayina haljina je ok, a i Lorde ima sve pohvale sto se tice outfita. Samo jos uvek ne znam da li je ovo nova Tayina frizura ili samo perika. Neki kažu da je potvrdjeno da je perika, ali se Tay sve češće pojavljuje sa ovom frizurom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.