Selenu Gomez refleks spasao od žestokog pada! (video)

Ako ste po prirodi šeprtlja kao što Selena Gomez kaže za sebe, jedini spas mogu da vam predstavljaju dobri refleksi! Na sreću, Sel ih izgleda poseduje, s obzirom na to kako se u poslednjem momentu spasila sigurnog pada tokom promocije svoje dva nova singla u Njujorku ovih dana.

Pevačica i glumica bila je u čizmama na visokoj štikli, a kao što vidimo, ona je u veoma nezgodnom momentu izgubila ravnotežu, i tako umalo “poljubila” pokretna vrata! Na sreću, ona je reagovala u sekundi, malo se zateturala ali ostala na nogama! Sel je ovo postavila na svoj Instagram story uz komentar, “Gledala sam ovo milion puta, hahahaha”.

View this post on Instagram

LMFAOOAOAO

A post shared by @ videosofgomez on

Smešno jeste, ali Sel je imala mnogo sreće što nije izvrnula članak, pogotovu jer još žestoko promoviše svoju novu muziku! Ona je samo u toku jučerašnjeg dana viđena u četiri različite kombinacije odlazeći na brojne intervjue, a vremena je bilo i za Selenatore sa kojima se rado fotkala!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ekipa na okupu: Ovo je najbolja slika sa MTV VMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.