Imate li neki problem? Danijela ih rešava na svom blogu!

Ćao! Danijela je. Na svom blogu (pokrećem novu rubriku koja bi se bavila problemima mojih vršnjaka, i savetima za te probleme. Na mejl koji sam imala za Famozu sam dobijala neretko pitanja takvog tipa, pa je i to bio jedan od razloga zbog kojih mi je palo napamet da započnem ovo novo poglavlje.

Adresa: Girly World

Volela bih da se pročuje za to, da moji vršnjaci znaju i obrate mi se, potpuno anonimno (ako tako žele). http://girlyworld07.blogspot.com/2018/06/nova-rubrika-sos-danijela-u-ulozi.html

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Imate li neki problem? Danijela ih rešava na svom blogu!

  1. Mislila sam da li kada posaljemo stranicu, sliku nje i opis da li da uz to posaljemo i link?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.