I izgleda da se opet čuje sa njim: Liamova bivša devojka ponovo slobodna!

Liam Payne je nakon X Factora najpre bio sa plesačicom Danielle Peazer, a sa Cheryl je sve počelo tek kada se njihova romansa završila!

Ovaj podatak nekima možda i nije bio poznat, ali ovih dana se po medijima ponovo priča o ljubavi fitnes jutjub zvezde Danielle Peazer i Liama Paynea, koja je trajala čak dve godine, ali njihovi putevi su se razišli kada je Liam otišao u zagrljaj Cheryl, a Danielle se zabavljala sa fitnes kolegom Joe Huntom. S obzirom da je Daniellina trogodišnja veza pukla, ponovo je u fokusu njena veza sa Liamom!

Pre mesec dana Danielle je odgovarala fanovima na Instagramu i njeni odgovori vezani za Liama bili su krajnje tajanstveni – kada ju je jedan fan upitao da li su još uvek u kontaktu, ona je napisala da će to ostati između njih dvoje, a na pitanje da li joj nedostaje Liam, odgovorila je da je tu “sve vreme”! “Što bi mi nedostajao, gde je nestao?” napisala je ona, dodajući da je i njegova nova muzika sjajna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Danielle Peazer

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Liam Payne uverava fandom: Vraćamo se 100 posto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.