I izgleda da se opet čuje sa njim: Liamova bivša devojka ponovo slobodna!

Liam Payne je nakon X Factora najpre bio sa plesačicom Danielle Peazer, a sa Cheryl je sve počelo tek kada se njihova romansa završila!

Ovaj podatak nekima možda i nije bio poznat, ali ovih dana se po medijima ponovo priča o ljubavi fitnes jutjub zvezde Danielle Peazer i Liama Paynea, koja je trajala čak dve godine, ali njihovi putevi su se razišli kada je Liam otišao u zagrljaj Cheryl, a Danielle se zabavljala sa fitnes kolegom Joe Huntom. S obzirom da je Daniellina trogodišnja veza pukla, ponovo je u fokusu njena veza sa Liamom!

Pre mesec dana Danielle je odgovarala fanovima na Instagramu i njeni odgovori vezani za Liama bili su krajnje tajanstveni – kada ju je jedan fan upitao da li su još uvek u kontaktu, ona je napisala da će to ostati između njih dvoje, a na pitanje da li joj nedostaje Liam, odgovorila je da je tu “sve vreme”! “Što bi mi nedostajao, gde je nestao?” napisala je ona, dodajući da je i njegova nova muzika sjajna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Danielle Peazer

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Opet iste priče: Liam Payne insistira da Cheryl rodi drugo dete uskoro?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.