Jasminin test: Možeš li da prepoznaš u kom filmu je glumio/la…?

Hej 🙂 Evo još jednog kviza 🙂 U ovom kvizu sve što treba da znate je ko glumi u određenom filmu. Da sad ne bih objašnjavala, shvatićete kada počnete da radite kviz. Srećno i nadam se da će vam se svideti 🙂

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Jasminin test: Možeš li da prepoznaš u kom filmu je glumio/la…?

 1. 21/25 Correct answers!
  Vidi se da si pravi ljubitelj filmova.Pored toga sto volis da gledas filmove,znas i ko glumi u njima.Mozda si imao/la neku gresku,ali to je nevazno jer je ovo odlican rezultat!
  Bravo 🙂

  Nadam se da ti se svideo kviz 🙂
  Super kviz 😉❤

 2. 12/25 Correct answers!
  Mozda si znao/la nesto,ali si verovatno samo nagadjao/la.Predpostavljam da gledas filmove,ali mozta te ne iteresuje ko glumi u njima ili si jednostavno zaboravio/la.

  Nadam se da ti se svideo kviz 🙂

  Iskreno sam se nalupala hah, ali drago mi je što si stavila Hailee Steinfeld jer je obožavammm

 3. 9/25 Correct answers!
  Verovatno si vecinu nagadjao/la.Mozda pratis samo neke glumce/glumice pa gledas samo njihove filmove.Nesto si verovatno i znao/la,ali si uglavnom isao/la na srecu.

  Nadam se da ti se svideo kviz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.