Njen favorit: Halsey objavila pesmu sa Sugom iz BTS-a!

Halsey se saradnja sa BTS-om višestruko isplatila, s obzirom na enormnu popularnost singla “Boy With Luv” i njegovog uspeha na MMA. Zbog toga i ne čudi što ona što je ona želela da uradi nešto slično, ali ovog puta samo sa jednim članom grupe – Sugom! Njih dvoje tako su objavili numeru interesantnog naziva “Suga’s Interlude.”

Ova numera predstavljena je u petak, a u pitanju je nežna kompozicija gde je Suga naravno zadužen za rep. Suga je inače i napisao svoje stihove a kako prevodi fandom on govori, “Ova lutanja u mojoj glavi koja su samo puna tuge/Odvratnost prema sebi i ponos koji živi u mom srcu/Iako sam ja, pun snova, uspeo da ostvarim sve svoje snove, živim svoje dane u paralelnom verovanju da su snovi u stvari bolji kad ih samo čuvamo kao snove./Nekad ne znam da li zaista hodam/Da li neprestano trčim napred/kraj tunela./Da li je to u redu? To je drugačije od budućnosti kojoj sam se nadao.”

Suga nam dakle govori o uspehu, ali i pritisku i različitim stranama svoje ličnosti. Ne treba ni reći da je fandom prezadovoljan, a isto govore i novinari, poput Fatime Tul Farha sa USA Today, koja kaže, “Način na koji Suga iz BTS ume da uhvati ljudske emocije, naše najdublje brige, strahove, tuge, ali isto tako i ljubavi i zadovoljstvo, a onda nam pruži i osećaj utehe i komfora je predivno provučen kroz stihove. Volela bih da svi to umeju da cene.”

Pročitajte još  Lady Gaga, Ariana Grande i BTS zapalili MTV VMA scenu!

Ova numera za sad nema spot, ali dobili smo makar audio zapis na YouTubeu. Pesma inače traje tek 139 sekundi, ali i to je dovoljno da svakog dana dobije po milion pregleda u proseku! Halsey je inače ove nedelje već objavila akustičnu baladu “Finally//beautiful strange” koju prati i spot. Ako se pitate, “Suga’s Interlude” pojaviće se kao 13. pesma na novom albumu Halsey koji izlazi 17. januara!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Njen favorit: Halsey objavila pesmu sa Sugom iz BTS-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.