Njen favorit: Halsey objavila pesmu sa Sugom iz BTS-a!

Halsey se saradnja sa BTS-om višestruko isplatila, s obzirom na enormnu popularnost singla “Boy With Luv” i njegovog uspeha na MMA. Zbog toga i ne čudi što ona što je ona želela da uradi nešto slično, ali ovog puta samo sa jednim članom grupe – Sugom! Njih dvoje tako su objavili numeru interesantnog naziva “Suga’s Interlude.”

Ova numera predstavljena je u petak, a u pitanju je nežna kompozicija gde je Suga naravno zadužen za rep. Suga je inače i napisao svoje stihove a kako prevodi fandom on govori, “Ova lutanja u mojoj glavi koja su samo puna tuge/Odvratnost prema sebi i ponos koji živi u mom srcu/Iako sam ja, pun snova, uspeo da ostvarim sve svoje snove, živim svoje dane u paralelnom verovanju da su snovi u stvari bolji kad ih samo čuvamo kao snove./Nekad ne znam da li zaista hodam/Da li neprestano trčim napred/kraj tunela./Da li je to u redu? To je drugačije od budućnosti kojoj sam se nadao.”

Suga nam dakle govori o uspehu, ali i pritisku i različitim stranama svoje ličnosti. Ne treba ni reći da je fandom prezadovoljan, a isto govore i novinari, poput Fatime Tul Farha sa USA Today, koja kaže, “Način na koji Suga iz BTS ume da uhvati ljudske emocije, naše najdublje brige, strahove, tuge, ali isto tako i ljubavi i zadovoljstvo, a onda nam pruži i osećaj utehe i komfora je predivno provučen kroz stihove. Volela bih da svi to umeju da cene.”

Pročitajte još  BTS se vraća pred publiku: Održaće u martu tri koncerta uživo, ali i onlajn!

Ova numera za sad nema spot, ali dobili smo makar audio zapis na YouTubeu. Pesma inače traje tek 139 sekundi, ali i to je dovoljno da svakog dana dobije po milion pregleda u proseku! Halsey je inače ove nedelje već objavila akustičnu baladu “Finally//beautiful strange” koju prati i spot. Ako se pitate, “Suga’s Interlude” pojaviće se kao 13. pesma na novom albumu Halsey koji izlazi 17. januara!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Voditelj izvređao BTS: A to su muškarci? Izgledaju kao da rade u gej klubu! (video)

One thought on “Njen favorit: Halsey objavila pesmu sa Sugom iz BTS-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.