Hakovana veb stranica Ariane Grande uz ostavljenu poruku, a evo šta se od pevačice zahteva!

Ove srede, veb stranica Ariane Grande je hakovana uz vrlo zanimljivu poruku. Osoba koja je upala na stranicu zahtevala je da pevačica snimi kvalitetniji album, tražeći veću promociju i „skupu produkciju”, navodeći kao primer album „Dangerous Woman” iz 2016. godine i kritikujući poslednji pevačicin album „Positions“, objavljen 2020. godine.

„Ariana ako vidiš ovo ljubavi moja neka se ‘AG7’ računa! Daj nam skupu produkciju, kao u eri ‘Dangerous Woman’. Dosta je onih jeftinih zamki iz ‘Positions’. Umorili smo se. Daj nam publicitet, daj nam kultne fotografije. Daj nam šta želimo“, napisao je haker u poruci. Poruka je ubrzo izbrisana sa veb stranice pevačice, ali ne pre nego što su fanovi primetili i proširili vest na društvenim mrežama.

Naravno, sama Ari je fanovima stavila do znanja da uskoro ne namerava da snimi novi album, jer je ipak preokupirana ostalim aktivnostima, kao što je priprema za ulogu Glinde u filmu “Wicked”. Sem toga, prošle godine je lansirala i “r.e.m beauty” kozmetičku kolekciju, a čak je bila i žiri u takmičenju The Voice, pa nije ni čudo što nije spremna da bilo šta objavi u skorije vreme.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Ariana Grande se izvinjava fandomu zbog "Sweetener" era majica: To je najobičnije smeće, mnogo mi je krivo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.