Prave su: Golišave fotke Demi Lovato dospele na internet!

Demi Lovato ponovo proživljava noćnu moru! Problem ovog puta predstavljaju navodi da je neko hakovao njen Snapchat i uspeo da ukrade veliki broj njenih golišavih fotki. Kako se čini, fotografije su prave i u ovom trenutku već su se raširile internetom, što je noćna mora za pevačicin tim.

Hakeri koji su preuzeli odgovornost su isti oni koji su već hakovali druge slavne ličnosti, poput direktora Twittera Jacka Dorseya ili glumice Chloe Grace Moretz. Oni su upali na Demin Snapchat profil i onda počeli da objavljuju golišave slike, ali je njen tim ubrzo povratio kontrolu i pobrisao ih. Ipak, do tad one su se raširile internetom i kao što pretpostavljate, one nisu za objavljivanje na Famozi iz mnogo razloga.

Demi se za sad ne oglašava, ali fandom čvrsto stoji uz nju i navode da ona nema čega da se stidi što uopšte poseduje takve fotke. Nadamo se i da Demi to shvata na taj način, a hakerima ako budu uhvaćeni, za sve do sad preti višegodišnja robija.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebs, Tini, Ari, Sel, Demi, Lana: Evo rasporeda podele diskova na Famozi u avgustu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.